SPECIFIEK VOEDINGSADVIES VOOR JOU PERSOONLIJK!

Wil je ongezonde gewoonten veranderen en hardnekkige patronen doorbreken? Wil je blijvend resultaat ? Dan moet er niet alleen iets in je lijf gebeuren maar ook tussen je oren. Wij helpen je om andere, bewuste keuzes te maken op het gebied van voeding en lifestyle.

Naast training vinden wij voeding ook erg belangrijk en neemt het een belangrijke plaats in binnen onze visie.

Een voedingspatroon dat uitgebalanceerd is vinden wij ontzettend belangrijk. Ons voedingspatroon beïnvloed onze weerstand, en ons welzijn. Het geeft je energie, het voorkomt lichamelijke kwaaltjes en het verbetert de prestaties in het dagelijks level en bij en tijdens het sporten.

De vele verschillende voedingsstoffen die binnenkomen (zoals bijvoorbeeld eiwitten/groenten/vetten/koolhydraten) werken nauw met elkaar samen en iedere stof heeft een bepaalde werking op het menselijk lichaam, zowel goed als slecht. Daarom is het van uitermate belang dat er evenwicht is in de voedingsstoffen die je tot je neemt. Het gaat erom dat we ons lichaam voeden met de juiste voedingsstoffen en niet vullen met de slechte voedingsstoffen.

Bij Active Body Condition maken we op basis van het huidige eetpatroon een analyse. Wij helpen je om je eetgewoontes structureel te verbeteren. Indien je gebruik maakt van een voedingsadvies op maat ontwikkelt onze voedingsdeskundige samen met jou een schema dat perfect aansluit op jouw doelen. Dat schema bespreken we met je en evalueren we samen zodat we hem ook aan kunnen passen mochten we geen vooruitgang meer boeken.

Van belang is een balans in de voeding waarbij we alle voedingsgroepen binnen krijgen en daarnaast ook de hoeveelheid Calorieën die je binnen krijgt. Dit zal per persoon verschillend zijn, omdat dit ook aan bijvoorbeeld dagelijkse activiteit ligt.

Het verschil tussen iemand op kantoor met een zittend beroep of iemand met een actief beroep is essentieel voor de calorieën die je binnen moet krijgen.

Benieuwd??
Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een intake. We inventariseren je wensen en behoefte, en bepalen samen met jouw een stappenplan.

100% zeker weten zweten garantie.
Wanneer zet jij de stap?

Wil jij weten wat Active Body Condition voor jou kan betekenen? Stel hier je vragen aan ons en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Aanmelden
Contact

Gallasplein 1
3221 AB  Hellevoetsluis
Nederland

06 - 53 315 252
info@activebodycondition.nl
www.activebodycondition.nl

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten