PERSONAL TRAINING... IS DAT IETS VOOR MIJ?

Het woord zegt het eigenlijk al, persoonlijke training. Maar om het nog maar eens te verduidelijken; wij maken voor jou een persoonlijk trainingsplan. Heb je nog geen ervaring met sporten? Geen probleem! Heb je al een goede conditie? Super! Dan passen we daar ons plan op aan. Onze trainingen zijn van hoge kwaliteit, wij staan voor professionaliteit en wij zullen je altijd sportief uitdagen (terwijl we uiteraard altijd naast je staan).

RESULTAAT STAAT
Resultaat staat, meten is weten. Daar gaan wij samen met jou op los. Wij geven ons commitment aan jou en jij geeft het aan ons. Het zal niet altijd leuk zijn, we zullen niet altijd aardig zijn maar dat doen we alleen om jou beter te maken, je verder te krijgen. Keihard werken aan resultaten, daar gaan we voor. Doorzetten, niet opgeven… op zoek naar verhoging van die welbekende lat.

Wij gaan je uitdagen om die lat steeds hoger neer te leggen. Dat lukt uiteraard niet direct, dat doen we dan ook op de juiste snelheid… met altijd die persoonlijke uitdaging. En als wij het kunnen dan kan jij het ook!

LEVEN IS HET MEERVOUD VAN LEF
Durf jij die eerste stap te zetten? Wij weten zeker dat jij het lef hebt om je leven aan te pakken. En een fitter leven, biedt nieuwe mogelijkheden…..op naar het volgende niveau, de volgende trap, de volgende stap. BAM! Het zit echt in je en geloof het maar wij gaan het er uit halen.

100% zeker weten zweten garantie.
Wanneer zet jij de stap?

Wil jij weten wat Active Body Condition voor jou kan betekenen? Stel hier je vragen aan ons en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Aanmelden
Contact

Gallasplein 1
3221 AB  Hellevoetsluis
Nederland

06 - 53 315 252
info@activebodycondition.nl
www.activebodycondition.nl

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten